Tee se Suomessa nostaa esiin ilmastoystävällistä kotimaanmatkailua

Koko Suomen kohteisiin voit tutustua varsinaisella Tee se Suomessa -kampanjasivulla. Muistathan päivittää kuvia someen vieraillessasi kohteissa! Jaa omat kotimaiset ja lappilaiset kesäkohokohtasi tunnisteilla #teesesuomessa ja #teeselapissa. Lisäksi voit merkitä julkaisuun @lapinkeino ja @teesesuomessa -tilit, niin tiedämme jakaa vierailusi eteenpäin, mikäli tilisi on julkinen.

Oikeasta sivubannerista voit ladata käyttöösi vuoden 2021 Tee se Suomessa -kampanjan Lapin maakuntaleimat ja käyttää niitä halutessasi somejulkaisuissasi tai muussa viestinnässä. Alla esimerkki leimojen käytöstä:

Kolme tyttöä istuu tunturissa makuupussit sylissään, nurkassa vesileima Tee se Suomessa Lappi.

kuva: Adventure by Desing

Ylämaankarjan nauta, sarve, vesileima Tee se Suomessa Lappi.

kuva: Kotieläinpuisto Arkadia

Tälle sivulle olemme puolestamme kaivaneet arkistostamme juttuja lappilaisista kohteista, jotka tarjoavat jotain myös kesämatkailijoille. Tervetuloa viihtymään kesäisellä Lapin maaseudulla!

Arkadia on onnellisten eläinten koti

Arkadia on onnellisten eläinten koti

Talvella ei suinkaan levätä laakereilla, vaikka kotieläinpuiston puoli onkin kiinni. Puiston yhteydessä on myös Porotila Arkadia, jonka kuuminta sesonkia on talvi.- Porotila tuo mukavasti täytettä vuodellemme, tuumii Samuli. Porotilalla matkailija pääsee halutessaan...

Läsnä aito luonto ja ihmiset

Läsnä aito luonto ja ihmiset

Kilpisjärven kylä kylpee helmikuisessa auringonpaisteessa. Kylän keskellä katseen vangitsee ylväs Saanatunturi, jonka juurella matkailu kasvaa kasvamistaan. Myös Adventure by Design on löytänyt jalansijansa kilpisjärveläisessä matkailuskenessä.- Joulukuusta 2019...

Varejoella historia ja nykypäivä kulkevat käsi kädessä

Varejoella historia ja nykypäivä kulkevat käsi kädessä

Varejoen koulun pihapiiriin saapuva huomaa heti tulleensa mielenkiintoiseen paikkaan. Sulavien lumien alta paljastuu erikoisen näköisiä rakennuksia ja mäen päällä seisoo koristeellinen kellotapuli.
Kyläyhdistyksen aktiivit, sihteeri Toivo Kunnari ja puheenjohtaja Terttu Forsell ovat saapuneet koululle kertomaan kylän historiasta ja nykyhetkestä.

Aiotko tänä kesänä matkata Kolille vai Balille?
Valinnalla on ilmaston kannalta iso merkitys. Jos päätät matkailla kotimaassa, elämyksellisyydestä sinun ei tarvitse joustaa. Elämykset ovat ehkä erilaisia, mutta varmasti mielenkiintoisia.

Vierailetko jossain Lapin Tee se Suomessa -kohteessa kesällä 2021? Tai oletko töissä kohteessa, joka osallistuu kampanjaan? Voit ladata tästä käyttöösi kaksi erilaista leimaa, joita voit hyödyntää kuviesi julkaisussa! Laita läpinäkyvä musta tai valkoinen leima kuvan nurkkaan ja saat somejulkaisuusi postimerkkimäisen tunnelman. Muista myös hyödyntää tunnistetta #teesesuomessa sekä merkitä julkaisuusi erityisesti Instagramissa käyttäjätilin @teesesuomessa. Voit hyödyntää leimoja myös nettisivuilla tai muussa viestinnässä. Tee se Suomessa -kampanjan näkyvyyden teemme yhdessä!

Lataa taustaltaan läpinäkyvät leimat koneellesi (avautuvat samassa välilehdessä, jolloin voit painaa hiiren oikeaa painiketta -> tallenna nimellä):
musta leima
valkoinen leima

Sivulla esiteltyjä esimerkkejä on tavalla tai toisella kehitetty maaseuturahaston tuella. Maaseuturahaston rahoitusta myöntävät Lapissa Lapin Leader-ryhmät sekä Lapin ELY-keskus.