MITÄ VOIDAAN TUKEA?

Lapin keino -sivustolle on koottu tiivis tietopaketti maaseutuohjelman yritys- ja hanketuista ja niiden hakemisesta. Maaseutuohjelman rahoitusta voi hakea Lapin ELY-keskukselta sekä paikallisilta Leader-ryhmiltä, joita on Lapissa viisi.

Tälläkin hetkellä eri puolilla Lappia on käynnissä lukuisia erilaisia ja erikokoisia maaseutuohjelmasta tukea saaneita hankkeita. Oheisesta kartasta näet tällä ohjelmakaudella maaseutuohjelmasta tukea saaneet hankkeet Lapissa.

Paljon on tehty jo aiemmin. Kyläyhdistysten hankkeilla on saatu aikaan hyvin konkreettisia asioita – leikkipuistoja, harrastusvälineitä, remontoituja kylätaloja jne. Yrityksiä on perustettu ja olemassa olevia kehitetty. Kehittäjäorganisaatiot ovat etsineet uusia tapoja toimia tai tehdä yhteistyötä.

Kaikki hankkeet kokoon katsomatta ovat tärkeitä ja tekevät Lapista entistäkin paremman paikan elää. Jokaisen hankkeen takaa löytyy hyvä idea, joka onkin se tärkein juttu. Rahoitus ja hanke ovat vain välineitä idean todeksi muuttamiseen.

Haluammekin rohkaista sinua, jolla on idea yrityksesi tai asuinseutusi kehittämiseksi tarttumaan toimeen! Aloittaa voit ottamalla yhteyttä oman paikkakuntasi Leader-ryhmään, josta saat neuvoja asian eteenpäin vientiin.

Linkki yhteystietoihin (avautuu samassa välilehdessä).

Lisätietoa yritysrahoituksesta (avautuu samassa välilehdessä).
Lisätietoa hankerahoituksesta (avautuu samassa välilehdessä).

 

Maaseutuohjelmasta 2014-2020 tuetut hankkeet Lapissa.

Klikkaa kartta koko ruudulle oikeasta yläkulmasta

Lisätietoa maaseudun kehittämisestä
maaseutu.fi