MIKÄ ON LAPIN KEINO?

Lapin keino tekee lappilaisen maaseudun arkea ja paikallisten ihmisten tekoja näkyväksi. Kerromme yrittäjistä, yhdistyksistä ja muista yhteisöistä, jotka ovat omaehtoisesti kehittäneet toimintaansa maaseuturahaston tuella. Haluamme esimerkeillä innostaa myös muita tarttumaan toimeen ja tekemään ideoista totta. Hyvien hankkeiden tulokset jäävät elämään ja hyödyttävät monia. Tärkeintä on idea ja rohkeus aloittaa ja lisää potkua työhön voi löytyä yhteistyöstä.

Lapin keino on myös muiden maaseuturahaston tukea saaneiden hankkeiden viestintäapulainen. Voimme julkaista hankkeiden tiedotteita, uutisia ja artikkeleita. Autamme mahdollisuuksien mukaan myös muissa hankeviestintään liittyvissä asioissa.

Löydät Lapin keinon myös Facebookista, Twitteristä ja Instagramista. Voit törmätä meihin myös tapahtumissa tai webinaareissa. 

Lapin keinon kanavat on käynnistetty Lapin keino -nimisessä hankkeessa, joka päättyi vuoden 2018 lopussa. Työtä on jatkettu Lapin keinoja -nimisessä jatkohankkeessa 1.1.2018–31.8.2021. Nykyisin toiminnan taustalla vaikuttaa Lapin keinot -hanke (1.4.2021–31.12.2022).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keino
Keino on konsti tai kikka selvitä jostain, mutta myös tie tai suunta. Keino on sukua pohjoissaamen geaidnu-sanalle.

Lapin keinon taustalla on vaikuttanut useampi maaseuturahaston hanke. Tällä hetkellä sivujen ja somekanavien päivittämisestä sekä tapahtumien järjestämisestä vastaa Lapin keinot -hanke, joka on Lapin ELY-keskuksen ja Lapin Leader-ryhmien yhteinen viestintähanke. Hanketta hallinnoi Outokaira tuottamhan ry. Hankkeen käytännön toteutuksesta sekä viestintäkanavien sisällöntuotannosta vastaa viestintäkoordinaattori Johanna Asiala. Lapin ELY-keskus on myöntänyt hankkeelle rahoituksen maaseuturahastosta.

 

Yhteystiedot:

Lapin keino
Viestintäkoordinaattori Johanna Asiala
P. 040 1960 607, johanna.asiala@outokaira.fi