MIKÄ ON LAPIN KEINO?

Lapin keino tekee lappilaisen maaseudun arkea ja paikallisten ihmisten tekoja näkyväksi. Haluamme esimerkeillä innostaa lappilaisia omaehtoiseen kehittämiseen ja kiinnittää antaa kunnian niille, jotka ovat niin jo tehneet. Lappi tarvitsee aktiivisia yrittäjiä, asukkaita, yhdistyksiä ja muita kehittäjiä.

Euroopan maaseuturahaston on maaseutualueiden hyödynnettävissä myös Lapissa. Hanke-sanalla on huono maine, vaikka se on keino tehdä ideoista totta. Hyvien hankkeiden tulokset jäävät elämään ja hyödyttävät monia.

Tärkeintä on idea ja rohkeus aloittaa. Paikallisista Leader-ryhmistä löytyy apu ja osaaminen asioiden käynnistämiseen. Leader auttaa sinua etenemään ehkä mahdottomaltakin tuntuvassa pykäläviidakossa. Lisää voimaa voi löytyä yhteistyöstä.

Lapin keino on myös maaseuturahaston tukea saaneiden hankkeiden viestintäapulainen. Voimme julkaista hankkeiden tiedotteita, uutisia ja artikkeleja. Autamme mahdollisuuksien mukaan myös muissa hankeviestintään liittyvissä asioissa.

Löydät Lapin keinon myös Facebookista, Twitteristä ja Instagramista. Voit törmätä meihin myös tapahtumissa.

 

 

Keino
Keino on konsti tai kikka selvitä jostain, mutta myös tie tai suunta. Keino on sukua pohjoissaamen geaidnu-sanalle.

Lapin keino on Lapin ELY-keskuksen ja Lapin Leader-ryhmien yhteinen viestintähanke. Hanketta hallinnoi Outokaira tuottamhan ry ja hankkeen käytännön toteutuksesta sekä Lapin keino -sivuston sisällöntuotannosta vastaa viestintäkoordinaattori Tuuli Kontio.

 

Yhteystiedot:

Lapin keino
Viestintäkoordinaattori Tuuli Kontio
P. 040 1960 607, [email protected]

Pin It on Pinterest