Leader Outokaira tuottamhan ry etsii tiimiinsä rakennusalan asiantuntijaa toteuttamaan Vasara ja nauloja -hanketta. Hankkeessa toimialueena on koko Lappi Simosta Utsjoelle ja Sallasta Tornioon. Hanke on kaikkien Lapin viiden Leader-ryhmän ja Lapin ELY-keskuksen yhteinen. Olisitko sinä etsimämme Puuha Pete tai tunnetko tehtävään sopivan henkilön? Pistä hakemusta tulemaan tai sanaa kiertämään!  

Työssä on tarjolla varsin vaihteleva, monipuolinen työnkuva, jossa pääset kohtaamaan erilaisia rakentamishankkeiden toteuttajia ympäri Lapin maaseudun. Outokairan tiimi tarjoaa sinulle puolestaan tukensa työn onnistuneeseen toteuttamiseen. Sinun ei tarvitse kantaa huolta esimerkiksi Vasara ja nauloja -hankkeen taloushallinnosta, vaan voit keskittyä asiakkaiden neuvontaan rakennushankkeissa ja erilaisten ohjemateriaalien ideointiin.

Asiantuntijan tehtävänkuvaan sekä Vasara ja nauloja -hankkeeseen voit tutustua Outokairan sivuilla: www.outokaira.fi/haussa-rakennusalan-asiantuntija/. Lisätietoja antaa myös Outokaira tuottamhan ry:n toiminnanjohtaja: Anne Anttila, 0400 161 034, anne.anttila@outokaira.fi.

Markkinointihenkisiä, vapaamuotoisia hakemuksia otetaan vastaan 7.11.2022 klo 12:00 asti. Hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen info@outokaira.fiRakennusasiantuntijan työ alkaa joulukuun alussa tai sopimuksen mukaan ja kestää enintään 24 kk. Työsuhde päättyy viimeistään 30.11.2024. Työssä on 6 kk:n koeaika.

Tule mukaan kehittämisintoiseen porukkaamme kehittämään Lapin maaseutua vasaroin ja nauloin! 

 

Artikkelikuva: Kemihaaran kylätalon katon korjaamista, kuva: Martti Luiro.