Kyläverkkotoimijat – teidät on kutsuttu mukaan uuteen kyläverkkotoimijoiden keskustelufoorumiin! Keskuskelufoorumi löytyy uudelta maaseututoimijoiden käyttöön tarkoitetulta verkkoalustalta: www.maaseutuverkosto.fi. Verkkoalusta on kaikkien maaseudun kehittäjien yhteinen paikka, jossa voi verkostoitua, keskustella ja tutkia, mitä verkostossa tapahtuu juuri nyt. Alustalta löydät myös kätevän tapahtumakalenterin, josta voit ottaa ylös sinua kiinnostavat tapahtumat ympäri Suomen – suureen osaan tapahtumista on mahdollista osallistua etänä.

Kuvakaappaus maaseutuverkosto.fi-sivustolta.

Maaseutuverkosto.fi-sivuston etusivun näkymä.

Mikäli kiinnostus heräsi ja haluat mukaan valtakunnalliseen kyläverkkotoimijoiden keskustelufoorumiin, toimi näin:

  1. Rekisteröidy alustalle omalla nimelläsi. Rekisteröitymään pääset etusivun (www.maaseutuverkosto.fi) oikeasta ylänurkasta. Rekisteröityminen on maksutonta.
  2. Lähetä pyyntö liittyä ryhmään. Ryhmän löydät täältä: www.maaseutuverkosto.fi/keskusteluryhmat/kylaverkkotoimijat/
  3. Kun sinut on hyväksytty ryhmään, voit alkaa vaihtaa ajatuksia muiden kyläverkkotoimijoiden kanssa. Ryhmään hyväksynnästä lähetetään automaattinen sähköpostiviesti. Toivomme vilkasta ajatustenvaihtoa kyläverkkojen tiimoilta!

 

Artikkelikuva: Maaseutuverkosto, Contum Oy