Lapin keinon uusi maaseutulehti on nyt julkaistu! Lehti jatkaa kahden aiemman lehden tavoin maaseutuohjelman toteutuksen esittelyä Lapissa. Ääneen pääsevät tukea saaneet yhdistykset, kunnat, järjestöt sekä maaseudun yrittäjät ja asukkaat, jotka ovat maaseuturahaston tuella laittaneet ideansa elämään!

Lehdessä on luettavaa 40 sivun verran. Lehden sisällöistä vastaa Lapin keinot -hanke yhdessä ELY-keskuksen suunnittelijan sekä Leader-ryhmien ja ELY-keskuksen asiantuntijoiden kanssa. Lehden taiton on tehnyt rovaniemeläinen Mainostoimisto Puisto. Lehteä on painettu 4 000 kappaletta, painosta vastasi Grano. Painetun lehden sisältä löytyy retrotyylinen Lapin reitistöjuliste, joka johdattaa lukijan maaseuturahaston tukea saaneiden mitä erilaisempien reittien pariin ympäri Lapin. Painettua lehteä voi tiedustella omasta Leader-ryhmästä, Lapin ELY-keskuksesta tai Lapin keinon viestintäkoordinaattorilta: johanna.asiala@outokaira.fi.

Lehti on luettavissa ilmaiseksi netissä Issuu-julkaisuna (linkki avautuu samassa välilehdessä). Kaikki lehden asiakasjutut on julkaistu myös Lapin keinon sivuilla (www.lapinkeino.fi) pitkin kevättä 2022. Käythän lukemassa lehden läpi – kenties löydät sieltä tuttujen ihmisten tarinoita ja kokemuksia maaseudun kehittämisestä tai ehkäpä itselläsi herää hankeidea. Idean syntyessä otathan yhteyttä omaan Leader-ryhmääsi tai ELY-keskuksen asiantuntijoihin. Yhteystiedot löydät heti lehden ensimmäiseltä aukeamalta.

Aiemmat Lapin keinon lehdet löydät myös Issuusta:

 

Otamme myös mielellämme vastaan palautetta lehdestä! Palautetta voi laittaa tulemaan sähköpostitse: johanna.asiala@outokaira.fi tai vaikka Lapin keinon somekanavissa. Lehden julkaisu on huomioitu erityisesti Lapin keinon Instagramissa, josta löytyy lyhyt video lehden seikkailuista!