Siitä on jo reilu viikko, kun Outokaira tuottamhan ry:n henkilöstö ja hallitusväki palasi oppimatkalta Portugalin Sintrasta! Sintrassa matkamme teema oli ruoka, sillä tutustuimme paikalliseen ruokamatkailukulttuuriin sekä Leader-toimintatapaan paikallisten asiantuntijoiden johdattelemina. Matkaan lähdimme koto-Suomesta torstaina 31.3. ja saavuimme takaisin kotiin maanantaina 4.4.

 

Tutustu kattavaan matkaraporttiimme! Raportista löydät myös lukuisia toinen toistaan ihanampia kuvamuistoja Portugalin kevään väriloistosta. Matkaraportin on laatinut Original Lapland -hankkeen Salla Saarela, valokuvista on vastannut pääasiassa saman hankkeen projektipäällikkö Iina Askonen.

 

Teemme matkasta tulevien viikkojen aikana myös muutaman somenoston Lapin keinon Facebookiin ja Instagramiin, muistahan käydä tykkäilemässä julkaisusta ja jakamassa niitä eteenpäin!