Lapin ELY-keskus ja Leader-ryhmät esittelivät maaseuturahaston toimintaa ja kehittämismahdollisuuksia Lapin kunnille marraskuussa kaksiosaisesti: ensin iltatilaisuudessa tiistaina 2.11. ja päivätilaisuudessa perjantaina 12.11. Tilaisuuksissa oli sama ohjelma, jonka voi nähdä alla:

Webinaarietiketti ja Lapin keinon esittelyJohanna Asiala, viestintäkoordinaattori, Leader Outokaira tuottamhan ry
Tervetuloa tutustumaan maaseuturahastoon! – Lapin ELY-keskus ja Leader-ryhmät kehittämisen mahdollistajina, Hannu Linjakumpu, Maaseutu ja energia -yksikön päällikkö, Lapin ELY-keskus & Ella-Noora Polvi, toiminnanjohtaja, Leader Tunturi-Lappi ry
Hankerahoituksen ABC, Anna-Kaisa Teurajärvi, rahoitusasiantuntija, Lapin ELY-keskus & Anne Anttila, toiminnanjohtaja, Leader Outokaira tuottamhan ry
Yritysrahoituksen ABC, Heikki Moilanen, yritysasiantuntija, Lapin ELY-keskus & Pirjo Jaakkonen, toiminnanjohtaja, Koillismaan Leader ry
Kyselytunti – kysymyksiä ja vastauksia maaseuturahastoon liittyen! Keskustelua moderoivat Mikko Niemelä, rahoitusasiantuntija, Lapin ELY-keskus, Tanja Ylitalo, rahoitusasiantuntija, Lapin ELY-keskus sekä Salla Saariniemi, suunnittelija, Lapin ELY-keskus.
Yhteistyön tulevaisuus & palautteenanto, Juha Kutuniva, toiminnanjohtaja, Peräpohjolan Leader ry & Anne Ristioja, ryhmäpäällikkö, Lapin ELY-keskus

Tilaisuuksien materiaali on nyt julkaistu ja avoimesti kaikkien tutustuttavissa! Avaa esitys painamalla alla olevaa hyperlinkkiä. Kaikki esitykset avautuvat samaan välilehteen. Jos haluat, voit ladata esityksen myös omalle koneellesi.

Webinaarietiketti ja Lapin keinon esittely
Tervetuloa tutustumaan maaseuturahastoon! – Lapin ELY-keskus ja Leader-ryhmät kehittämisen mahdollistajina
Hankerahoituksen ABC
Yritysrahoituksen ABC, ELY
Yritysrahoituksen ABC, Leader
Kyselytunti, kysymykset ja vastaukset

Yhteystiedot ja lisätietolinkit

Palautettakin molemmissa tilaisuuksissa annettiin niin Teamsin keskustelussa kuin Menti-alustallakin. Tässä muutama nosto tilaisuuteen liittyen saadusta palautteesta:
välitön keskustelu / Hyvä ja hyödyllinen tilaisuus. / Kompakti, heti sai vastaukset. / Teams toimi mallikkaasti. Lähitilaisuus olisi jäänyt väliin. Hyvin valmistellut esitykset. Kiitos!! Tutustutaan Lapin keinon sivuihin ja tarkempiin tietoihin. ELY ja Leader yhteisellä asialla maaseutua kehittämässä. Hakemusta mietin jo 🙂 / Ilman ELYä ja Leaderia olisi moni juttu jäänyt tekemättä.Todella mielenkiintoinen ja hyödyllinen, samalla rento ja keskusteleva. Näitä lisää! Tehokas tietoisku. Monipuolinen porukka. Aina joku tietää vastauksen. Suoraan kuntiin ja alueille lähitilaisuudet. 

Sanapilvet (alla sekä artikkelin kuvituskuvana) kertovat osallistujien näkemyksen maaseuturahastosta muutamalla sanalla. Näiden sanojen myötä kiitämme osallistujia – tavataan linjoilla taas seuraavan infon muodossa! Tietoa infosta saatte Lapin keinon sivuilta, omasta Leader-ryhmästänne sekä ELY-keskukselta.

Sanapilvi, korostuneina sanoina lähellä, hyvä, paras, joustava, helppo, monipuolinen, mahdollisuus.