Lapin ELY-keskus piti perinteisen maaseuturahaston hankekoulutuksen torstaina 2. syyskuuta. Koulutuksen materiaalit on nyt julkaistu ja ne ovat selailtavissa tai omalle koneelle ladattavissa Google Drive -kansiosta täältä. Materiaalien avulla voi kerrata maaseuturahaston ja maksatuksen ajankohtaiset kuulumiset, tutustua hyvän hankesuunnitelman sisältöihin, saada lisätietoa uudesta CAP-ohjelmakaudesta, reitistöinvestoinneista ja yritysryhmähankkeista sekä lukea, mitä kaikkea on meneillään Lapin Leader-kentällä. Kannattaa myös tsekata ELYn kokoama hyödyllisten linkkien listaus! Listaus löytyy niin ikään materiaalien Drive-kansiosta.

Koulutuksen aikana pidetyt puheenvuorot ovat esillä kaksi viikkoa myös Lapin ELY-keskuksen Youtube-kanavalla. Videot ovat nähtävissä vain suoran linkin kautta ja ne poistuvat kokonaan 20.9. jälkeen.

Vuoden 2022 puolella alkavat pyöriä myös Lapin keinon järjestämät viestintäinfot, joista tiedotetaan myöhemmin lisää Lapin keinon kanavilla.