Tervetuloa kaikille avoimeen maaseuturahaston hankekoulutukseen torstaina 2. syyskuuta klo 9–12! Tilaisuudessa käydään läpi ajankohtaisia asioita maaseuturahaston hanketoimintaan liittyen Lapissa. Aiheina mm. käynnissä oleva hankerahoituksen hakujakso ja sen teemat, yritysryhmähankkeet, yritystukien ajankohtaiset asiat sekä Lapin Leader-ryhmien ajankohtaiset kuulumiset. Luomme katsauksen myös tulevaan ohjelmakauteen ja käymme keskustelua mahdollisista tulevista haasteista ja ratkaisuista.

Hankekoulutuksen ohjelman löydät Lapin ELY-keskuksen nettisivuilta, josta voit ladata sen myös omalle koneellesi pdf-muodossa.

Tilaisuuteen ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Merkitse siis vain ajankohta kalenteriisi ja tule kanssamme linjoille to 2.9.! Tilaisuus järjestetään Teams-etäyhteydellä. Osallistumislinkki: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä.

Hankekoulutus on suunnattu kaikille maaseuturahastohankkeiden toteuttajille sekä hanketoiminnasta kiinnostuneille. Myös yrittäjien toivotaan osallistuvan tilaisuuteen. Tilaisuuden järjestää Lapin ELY-keskus yhteistyössä Lapin Leader-ryhmien kanssa

Ps. Pysy ajan tasalla Lapin maaseudun kehittämisen kuulumisista – tilaa Lapin ELYn uutiskirje!