Lapin keino on aloittanut videosarjan, jossa esitellään Lapin Leader-toiminnanjohtajat! Tarkoitus on antaa yleisölle pieni kurkistus mystisten kulissien taakse: millaisia ovat meidän toiminnanjohtajamme? Miten he päätyivät työtehtäviensä pariin, mikä on antoisinta heidän työssään, mitä he harrastavat ja mikä heille on tärkeintä Lapin maaseudussa?

Sarjaa julkaistaan Lapin keinon Youtube-kanavalla omalla soittolistallaan (linkki soittolistaan). Esittelyvideot julkaistaan yksi kerrallaan toiminnanjohtajien sukunimen mukaisessa aakkosjärjestyksessä. Julkaisupäivinä ovat perjantai ja keskiviikko. Aloitamme Leader Outokaira tuottamhan ry:n toiminnanjohtajasta Anne Anttilasta, jonka video julkaistaan tänään perjantaina 9. huhtikuuta. Anne on Suomen pitkäaikaisin Leader-toiminnanjohtaja, joka viihtyy Väylänvarressa sekä pitää työstään, sillä siinä ei ole kahta samanlaista päivää, vaan aina riittää tulipaloja sammutettavaksi.

Annen videon löydät Youtubesta (linkki videoon). Video on julkaistu myös Lapin keinon somekanavissa.