Hiihtoloma Lapissa -kampanjan käynnistettiin 18. helmikuuta Lapin keinon somekanavilla (Facebook, Instagram, Twitter). Kampanja esittelee maaseuturahaston tuella kunnostettuja, rakennettuja tai kyltitettyjä erilaisia ulkoliikuntapaikkoja tai ulkoilukohteita ympäri Lapin. Kampanjan avulla halutaan tuoda esille ajan hengen mukaisesti turvallisia vierailukohteita, jotka sijaitsevat lappilaisella maaseudulla ja ovat usein talkoovoimin ylläpidettyjä.

Kohteisiin ovat kaikki tervetulleita vierailuille mahdollisten aukioloaikojen puitteissa. Kaikki kampanjaan osallistuvat kohteet ovat talvikunnossapidetyjä, eikä niissä vieraillakseen tarvitse käydä sisätiloissa. Mikäli kohteesta on saatavilla lisätietoa kuten nettisivut tai somekanavat, myös ne on ilmoitettu kohteen tietojen alle. Kampanjassa on mukana niin hiihto-, talvipyöräily- ja talvikävelyreittejä, kaukaloita, talvikalastuspaikkoja kuin latukahviloita. Pakkaa reppuusi mukaan reipasta ulkoiluhenkeä ja lähde tutustumaan talviseen Lapin maaseutuun vailla tungosta ja ruuhkaa!

Kohteiden tiedot löydät Google Maps -karttapohjalta kampanjan sivuilta: https://www.lapinkeino.fi/hiihtoloma-lapissa/ (avautuu samassa välilehdessä). Klikkaamalla kartalla olevia kohteita pääset lukemaan niiden kuvauksen ja tarkastelemaan paikan päältä otettuja kuvia. Kartan voi suurentaa painamalla sen oikeassa ylänurkassa olevaa neliötä. Suurennetulla kartalla näkyvät kohteet aakkosjärjestyksessä. Kampanjasivulta löydät myös kohteista aiemmin Lapin keinon sivuilla julkaistuja juttuja.

Some-kanavat, joilta kampanjan julkaisut löytyvät:

Lapin keinon Facebook: https://www.facebook.com/lapinkeino

Lapin keinon Instagram: https://www.instagram.com/lapinkeino/

Lapin keinon Twitter: https://twitter.com/lapinkeino

Muista jakaa vierailusi myös somessa tunnisteella #HiihtolomaLapissa sekä #maaseutufi!