Takana on erikoinen vuosi. Paljon on tapahtunut myös maaseuturahaston osalta niin Lapin Leader-ryhmissä kuin ELY-keskuksessakin. Olemme valmistelleet uutta EU-ohjelmakautta, ideoineet, kehittäneet, astuneet boksin ulkopuolelle ja hypänneet muiden tavoin digiaikaan. Olemme tukeneet lukuisia pk-yrityksiä eri toimialoilla sekä yhdistyksiä, järjestöjä ja muita toimijoita heidän kehittäessä toimintaansa ja investoidessaan.

Lapin keino on viestinyt jo muutaman vuoden ajan maaseuturahaston ajankohtaisista kuulumisista ja uutisista Lapissa. Kyseessä on maaseuturahaston viestintähanke, jonka takana ovat kaikki viisi Lapin Leader-ryhmää sekä Lapin ELY-keskus. Lapin keino on kertonut tarinoita niin kylistä ja kyläläisistä, innovatiivisista ja rohkeista yrittäjistä kuin ahkerista kehittäjistäkin. On järjestetty livetapahtumia, webinaareja, koulutuksia sekä erilaisia verkostoitumistilaisuuksia.

Nyt on aika luoda katsaus menneesseen vuoteen ja kysyä: miten me pärjäsimme? Missä onnistuimme, missä mentiin mönkään ja miten voisimme parantaa vuotta 2021 silmällä pitäen? Käy antamassa anonyymisti palautetta sekä esittämässä toiveita tulevien sisältöjen suhteen! Kaikki palaute ja kehitysideat ovat tervetulleita. Palautetta pääset antamaan täältä: https://forms.gle/ykggYi8LKFJJxrjZ9. Kysely on auki kaksi viikkoa eli palautetta voi antaa tiistaihin 26.1. asti.

Lisätietoa palautekyselystä: viestintäkoordinaattori Johanna Asiala, johanna.asiala@outokaira.fi, 040 1960 607.