Perhekoti Väikkölän pitäjät Satu ja Ari Filppa sekä hevonen.

Satu ja Ari Filppa perhekoti Väikkölästä sekä perheen suomenhevonen.

Ikäihmisten perhehoitoa pohjoiseen -hanke on Lapin Leader-helmi! (linkki videoon). Linkin takaa löydät hankkeen toimintaa ja vaikuttavuutta konkreettisesti esittelevän videon, jolla ääneen pääsevät niin hankkeen projektipäällikkö, perhekodin pitäjät Nuottavaarasta sekä perhekoti Onnelan asukas.

Lappi osallistui hanketta esittelevällä videolla myös ensimmäistä kertaa järjestettyihin Leader-viisuihin 4.11.2020 ja sijoittui 16 osallistujan joukosta komeasti neljänneksi. Viisut voitti niukasti Ahvenanmaa ympäristötyötä esittelevällä Leader-helmellään. Lue juttu Leader-viisuista maaseutu.fi-sivustolta (linkki juttuun). Kilpailun osallistunut lyhyempi, 2 minuutin mittainen video on nähtävissä myös Lapin keinon Youtube-kanavalla (linkki 2 minuutin videoon).

Lue lisää Ikäihmisten perhehoitoa pohjoiseen -hankkeesta: https://www.pohjoisinlappi.fi/perhehoitoa-ja-palveluyrittajyytta/.

Mikäli et saa selvää kaikista haastattelukohdista, kannattaa hyödyntää videoon laadittua tekstitystä. Tekstityksen saat Youtubessa päälle videoikkunan oikeasta alapaneelista asetuksista. Tekstitys on saatavilla ainoastaan suomeksi.