Tervetuloa marraskuussa järjestettävään avoimeen maaseuturahaston hankekoulutukseen! Tällä kertaa koulutus pidetään kokonaan etänä, joten jokaisen on helppoa ja turvallista osallistua koulutukseen vaikka kotoa käsin. Tule siis rohkeasti mukaan oppimaan uutta hanketoteutuksesta, kuulemaan kentän ajankohtaisia kuulumisia sekä inspiroitumaan viestinnästä!

Tiistaina 10.11. klo 9.00 – 11.15 teemana koulutuksessa on hanketoiminnan ajankohtaiset. Tiistaina 17.11. klo 9 – 12 teemana on puolestaan hankkeiden vaikuttavuus ja siitä viestintä. Päivän fasilitaattorina toimii Heidi Korva Communikésta (linkki Communikén sivuille).

Ilmoittautuminen sekä linkki molempien päivien ohjelmiin täällä: https://link.webropolsurveys.com/S/6C3E8273E42E5139.
Ohjelmat ladattavassa muodossa (pdf-tiedostoina): Hankekoulutus 10.11.2020, ohjelma & Viestintäkoulutus 17.11.2020, ohjelma.

Ilmoittautua voit jompaankumpaan tai molempiin koulutuksiin. Ilmoittautumisen yhteydessä voit jättää myös ennakkokysymyksiä asiantuntijoillemme. Kysymykset käsitellään tilaisuudessa anonyymisti. Ilmoittautumiset 6.11. mennessä molempiin koulutuksiin! Osallistumislinkki lähetetään ennakkoon ilmoittautuneille päivää ennen kutakin koulutusta.

Tilaisuuden järjestämisestä vastaavat Lapin ELY-keskus, Lapin keinoja -hanke sekä Lapin Leader-ryhmät.

Lisätietoa: 

Anne Ristioja, Lapin ELY-keskus, anne.ristioja@ely-keskus.fi, puh. 0295 037 118
Salla Saariniemi, Lapin ELY-keskus, salla.saariniemi@ely-keskus.fi, puh. 0295 037 307
Johanna Asiala, Lapin keinoja -hanke, johanna.asiala@outokaira.fi, puh. 040 1960 607