Lapin keino julkaisi perjantaina 29. toukokuuta uunituoreen maaseutulehden, joka on laadittu yhteistyössä Lapin Leader-ryhmien ja Lapin ELY-keskuksen kanssa. Sisällöt on jaoteltu Leader-alueittain. Lisäksi esillä ovat Lapin ELY-keskuksen rahoittamat hankeideat, ryhmien yhteiset hankkeet sekä Nuoriso-Leader toiminta. Yksien kansien sisältä löydät kattavasti esimerkkejä siitä, miten maaseuturahastoa on hyödynnetty viime vuosina Lapin maaseudun ja sen ihmisten hyvinvoinnin ja asuinviihtyvyyden kehittämiseen. Esillä ovat niin yritysrahoituksella ideoitaan todeksi tehneet yrittäjät kuin yhteisöt ja asukkaat, jotka ovat rohkeasti halunneet kehittää kotiseutuansa.

Pääset tutustumaan lehteen TÄÄLTÄ

Lehteen liittyen on aloitettu myös somekilpailu Lapin keinon Facebook-sivuilla. Kilpailuun osallistuaksesi sinun tulee jättää kilpailun postaukseen kommentti, jossa kerrot mielestäsi parhaan tai mielenkiintoisimman jutun lehdestä. Osallistua voi aina 12.6. klo 12 saakka. Osallistuneiden kesken arvotaan kolme yllätyspalkintoa!

Painettuja lehtiä on saatavilla Lapin Leader-ryhmistä sekä ELY-keskukselta. Yhteystiedot löydät täältä.