Älykkäät maaseudut -kiertue saapuu Lappiin maaliskuussa. Aluetilaisuus pidetään Rovaniemellä perjantaina 13.3. klo 9.30–15.30 hotelli Santa Clausissa (Korkalonkatu 29). Kiertueen tarkoituksena on kerätä maaseudun kehittäjiltä näkymyksiä ja eväitä tulevalle rahoituskaudelle 2021 – 2027.

Tule siis mukaan kuulemaan ajankohtaiset kuulumiset maaseudun kehittämisen kentältä sekä ennen kaikkea vaikuttamaan uuden rahastokauden suunnitelmiin Lapissa. Tilaisuuteen oman mausteensa tuo myös sodankyläläinen vloggaaja Inari Fernandez, joka inspiroi osallistujia omalla puheenvuorollaan suoraan tulevaisuudesta.

Tilaisuus on kaikille maaseudun kehittämisestä kiinnostuneille avoin ja maksuton. Lämpimästi tervetuloa!

Tilaisuuden ohjelma
Ilmoittautuminen 28.2. mennessä

Lisätietoa tilaisuudesta:
ryhmäpäällikkö Anne Ristioja
anne.ristioja@ely-keskus.fi
p. 0295 037 118