Leader Pohjoisin Lappi ry hakee uutta osaajaa Avoimet miljööt ja aidot elämykset -hankkeeseen. Hankkeen toteutusalueena on koko Lappi. Hankkeen tavoitteena on muun muassa kylien kulttuurimaisemien ennallistaminen ja kehittäminen sekä alkutuotannon vetovoiman lisääminen. Hankkeessa kohdistetaan toimia erityisesti nuoriin. Hanketta rahoittaa Lapin ELY-keskus.

Työntekijältä edellytetään vähintään soveltuvaa opistoasteen tutkintoa, hyviä IT-taitoja, innostusta maaseutukylien kehittämiseen, aluetuntemusta ja omatoimisuutta. Eduksi luetaan hanke- ja matkailuosaaminen tai ympäristönhoidontuntemus. Lisäksi eduksi katotaan kokemus toimia lasten ja nuorten kanssa.

Työaika on 50 % ja työn kesto noin 20 kuukautta. Työ alkaa 15.2.2020 tai sopimuksen mukaan. Työ edellyttää oman auton käyttöä ja mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Palkkauksessa noudatetaan AVAINTES:ä ja 4 kuukauden koeaikaa.

Jätä työpaikkahakemus ja ansioluettelo viimeistään 30.1.2020 kello 16:15 mennessä osoitteeseen annika.kostamo@pll.fi. Esitä hakemuksessa mahdollinen palkkatoiveesi ja työn sijoituspaikka. Lisätietoja  antaa annika.kostamo@pll.fi tai p. 040 938 3515.