Ideat ja haaveet ne ovat siitä hauskoja, että ne ovat jokaisella ihan omanlaisensa. Teemun idea nauratti aluksi harrastuskavereitakin.

Tämä haave on vasta suunnitteluvaiheessa, mutta se kokoaa jo nyt sen mahdollisia toteuttajia yhteen. Kun ruuhkavuosista aletaan pikkuhiljaa päästä voiton puolelle, on taas aikaa omille harrastuksille. Ehkä lapsetkin innostuvat samoista jutuista, jos puitteet ovat kunnossa?

Valopäitä ja heidän ideoitaan tarvitaan ja yhdessä niistä tehdään totta. Ja Leader-rahoitus tosiaan on niitä erikoisempiakin ideoita varten.

Onnea projektin etenemiseen Muonion Melojat ry!

 

Hankkeen hakija: Muonion Melojat ry
Hankkeen nimi: AALTO – surffiaallon toteutuksen esiselvitys
Hankkeen kokonaisrahoitus: 17 444 euroa
Hankkeen rahoittaja: Leader Tunturi-Lappi ry
Muonion Melojat on aktiivinen vesiurheilulajien yhdistys, joka haluaa kehittää toimintaa ja haluaa selvittää mahdollisuudet toteuttaa uudenlainen harrastepaikka eri vesilajeille. Aalto-hankkeessa eli surffiaallon toteutuksen esiselvityksessä on tarkoitus selvittää edellytykset ja tehdä alustavat suunnitelmat Muonion keskustan läpi virtaavan Jerisjoen Suukoskeen tehtävälle surffiaallolle. Hankkeessa selvitetään surffiaallon toteuttamisen edellytykset ja tehdään surffiaallon ja siihen liittyvien rakenteiden rakentamiseen tarvittavat selvitykset. Esiselvityshankkeessa käytetään asiantuntijapalveluja edellä mainittujen asioiden selvittämiseksi.