Miten yrityksiä voidaan kehittää? Mikä yritysryhmähanke on? Miten yritysryhmähanke suunnitellaan?

Tule kuulemaan yritysryhmähankkeista yritysten kehittämiskanavina. Yritysryhmä-info järjestetään Lapin ELY-keskuksella 12.9. klo 9-10. Tilaisuudessa puheenvuoron pitää Lapin ELY-keskuksen rahoitusasiantuntija Eija Harju. Tilaisuus alkaa klo 8.30 kahveilla, Erottaja-kokoustilassa Lapin ELY-keskuksella osoitteessa Hallituskatu 3 B. Info-osuuden päätteeksi on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Tilaisuus lähetetään suorana lähetyksenä, joten osallistua voi myös etänä ja tallenne on katsottavissa jälkikäteen.

Pyydämme ilmoittautumaan 5.9. mennessä. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä. Ilmoittauduthan myös, mikäli osallistut tilaisuuteen etänä, jotta voimme toimittaa sinulle linkin, jonka kautta pääset seuraamaan tilaisuutta. Samasta linkistä pääsee myös katsomaan tilaisuuden tallenteen.

Tervetuloa!