Miten suunnittelen rakennusinvestoinnin? Mitä piirustuksia tarvitaan? Milloin tarvitsen rakennusluvan? Mikä on yksikkökustannus? Millainen on hyvä rakennusinvestointi käytännössä?

Rakentaminen -info järjestetään Lapin ELY-keskuksella 15.5. klo 9-10. Tilaisuudessa on luvassa tietoa siitä, mitä kaikkea tulisi huomioida rakennusinvestointia suunnitellessa. Tilaisuudessa puheenvuoron pitää Jari Uusitalo Lapin ELY-keskuksesta. Tilaisuus alkaa klo 8:30 kahveilla, Erottaja -kokoustilassa Lapin ELY-keskuksella osoitteessa Hallituskatu 3B. Info-osuuden päätteeksi on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Tilaisuus lähetetään suorana lähetyksenä, joten osallistua voi myös etänä.

Pyydämme ilmoittautumaan 10.5. mennessä. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.  Ilmoittauduthan myös, mikäli osallistut tilaisuuteen etänä, jotta voimme toimittaa sinulle linkin, jolla pääset seuraamaan tilaisuutta. Samasta linkistä pääsee katsomaan tallenteen tilaisuudesta myöhemmin.

Tervetuloa!