Kemin kaupunki kutsuu yleisön yhteistyössä Metsä Groupin ja kolmannen sektorin kanssa kuulemaan ja näkemään, miten Kiikeliä on kehitetty viimeisten kuukausien aikana. Yhteisen EU-hankkeen aikana on tuotettu merenrantaan näköalatorni, polkujen varsille on lisätty opasteita, Kiikelin siltaa on muokattu esteettömäksi sekä rakennettu linnunpönttöjä pikkulinnuille. Myös metsänhoidollisia toimenpiteitä tehtiin alkutalvesta.  Näköalatorniin on hankittu sääasema, kolme webbikameraa ja WiFi-reititin, jotka mahdollistavat ajantasaisen tiedon saannin internetin kautta. Sähkövirtaa varten on hankittu ympäristöystävällinen aurinkopaneelijärjestelmä.

Toimijat järjestävät avoimen yleisötilaisuuden Kiikelin näköalatornilla keskiviikkona 4.10.2017 klo 17.00-18.30. Tilaisuudessa on mahdollista tavata ja antaa palautetta kehittäjille ja yhteistyökumppaneille.

Näköalatornin virallisten avajaisten puhujina mm. kaupunginjohtaja Tero Nissinen, Metsä Groupin Kemin tehtaiden johtaja Ari-Pekka Vanamo, Metsä Forestilta Jarkko Parpala, lintuharrastajista Pentti Rauhala, rahoittajan edustajana toiminnanjohtaja Laura Vilander  Peräpohjolan Leaderistä sekä kehittämiskoordinaattori/projektipäällikköOili Ruokamo Kemin kaupungilta.  Mahdollisuus tavata talkoolaisia ja muita Kiikelin kehittämisessä mukana olleita sekä paistaa makkaraa, nauttia nokipannukahvia ja mehua.

Tervetuloa mukaan!

Lue lisää:
Kiikelin avajaiset