Mitä on yhteiskunnallinen yrittäjyys? Olisiko sinun yritysideassasi tai esim. kylien palvelutarpeiden täyttämisessä aineista yhteiskunnallisen yrityksen liiketoiminnaksi?  Maaseutupolitiikan webinaarisarjan viimeisen osan aiheensa on Yhteiskunnallisen yrityksen vaikuttavuus. Webinaarit ovat jatkoa syksyllä 2016 järjestetyille yhteiskunnallisen yrittäjyyden info-tilaisuuksille.

Maanantai 3.4. klo 10-11
Teema: Yhteiskunnallisen yrityksen vaikuttavuus
Asiantuntija: Anne Bland, Uusia Network Oy
Luennossa käydään läpi erilaisia vaikuttavuuden elementtejä jotka tulee ottaa huomioon yhteiskunnallisen yrityksen toiminnassa esim. arviointi, kehittäminen ja viestintä.

Luennon kesto on noin 30 min, jonka jälkeen keskustelua. Keskustelukysymykset lähetetään webinaarin aikana chatin kautta tai etukäteen ilmoittautumislomakkeella. Edellispäivään mennessä lähetetyt ennakkokysymykset voidaan huomioida. Webinaarilinkki: https://webmeeting.utu.fi/mesi/

Ilmoittaudu ja lähetä etukäteiskysymyksiä webinaariin. Ilmoittautumalla varmistat, että saat jatkossakin tietoa maaseutupolitiikan piirissä tehtävästä työstä yhteiskunnallisen yrittäjyyden edistämiseksi.
Webinaarin järjestää Maaseutupolitiikan elinkeinot ja osaaminen -verkosto ja maaseudun elämänlaatuverkosto.

Yhteiskunnallisen yrittäjyyden peruskäsitteet voit ottaa haltuun viime syksyn infotilaisuuksien materiaalien avulla.