Leader Tunturi-Lappi on avannut uuden teemahaun 1.3.-18.4.2017 väliseksi ajaksi teemalla ”Suomi-neidon Tunturi-Lappi100”.

Teemahankkeen tarkoituksena on mahdollistaa Suomi100 -juhlallisuuksiin ja aiheen ympärille liittyvien pienten investointitoimenpiteiden toteuttaminen alueella. Teemahankkeella yleishyödylliset yhteisöt ja järjestöt voivat toteuttaa yleishyödyllisiä pieninvestointihankkeita, jotka palvelevat alueen toimijoita, asukkaita, sekä mahdollisesti myös matkailijoita. Palvelujen tulee olla vapaasti kaikkien käytettävissä. Teemahankkeissa yhteen ”sateenvarjohankkeeseen” kootaan eri toimijoiden toimenpiteitä, jotka toteuttavat teemahankkeen suunnitelmaa.

Lue lisää käynnissä olevasta teemahausta Leader Tunturi-Lapin sivuilta.

Leader Tunturi-Lapin Suomi-neidon Tunturi-Lappi 100 -infotilaisuudet:

13.3. klo 17.00 Kolari kunnantalo kunnanhallituksen huone
15.3. klo 18.00 Kittilä kunnantalo, Kylien vapaa-ajan kehittämisillassa
20.3. klo 18.00 Hetta kunnantalo valtuustosali
23.3. klo 17.00 Muonio kunnantalo