Tervetuloa uuteen kotiin

Tervetuloa uuteen kotiin

Vastaanottava Tunturi-Lappi -hankkeessa luodaan moniammatillinen verkosto Maaseudun Sivistysliiton, paikallisten yhdistysten, järjestöjen ja kuntien välille. Hanke on saanut rahoituksen Leader Tunturi-Lapilta.
– Olemme eräänlainen tilkitsijä, kitti eri palasten välissä. Välitämme ja aktivoimme vapaaehtoisia tekijöitä, Hakala valottaa.

Lemmenjoen kulta paremmin esille retkeilijöille

Lemmenjoen kulta paremmin esille retkeilijöille

Kulta ja kullankaivu ovat merkittävä osa Lemmenjoen kansallispuiston ja koko Lapin historiaa, mutta sitä on esitelty alueen retkeilijöille tähän mennessä vähän. Tämä asia on korjaantumassa, kun kesän 2017 aikana Lemmenjoella on aloitettu Kultareitin rakentaminen. Kultareitin tavoitteena on jakaa tietoa sekä lisätä tietoisuutta ja ymmärrystä kullankaivusta. Lemmenjoen Kultareitti kulkee keskeisten kulta-alueiden läpi ja sen avulla retkeilijän on turvallista tutustua kullankaivuun.

Kylätaloista virtaa kyliin

Kylätaloista virtaa kyliin

Vanhasta asemarakennuksesta kylätaloksi Kemijärvellä, Joutsijärven kylässä remontoidaan vanhasta asemarakennuksesta kylätaloa. Henkilöliikenne asemalla loppui jo vuonna 1967, mutta tavarajunat kulkivat aseman ohitse vielä muutamia vuosia sitten. Joutsijärvellä...

Pin It on Pinterest