Mobiilisti metsään

Mobiilisti metsään

Jokainen nauttii metsästä omalla tavallaan. Osa jättää puhelimen kotiin, osa sujauttaa sen äänettömänä retkeilyhousujen taskuun suunnatessaan metsäretkelle. Metsäinen-mobiilisovellus tarjoaa vaihtoehdon ja uuden tavan kokea metsä.

Innowar yhdistää tuoreet ideat ja vankan kokemuksen

Innowar yhdistää tuoreet ideat ja vankan kokemuksen

Viikolla 45 Pyhätunturilla päästettiin luovuus lentoon. Innowar 2016 -innovaatiokilpailuun osallistuneet opiskelijat kehittelivät kaksipäiväisellä leirillä ideoita lappilaisten yrittäjien haasteiden pohjalta. Yrittäjät olivat joukkueiden apuna myös ideoiden työstämisessä. Tuoreet ideat ja vankka kokemus yhdistämällä saatiinkin luotua hienoja tuotteita ja konsepteja avoimen innovaation hengessä.

Positiivisia faktoja ja mielikuvia metsästä pelien avulla

Positiivisia faktoja ja mielikuvia metsästä pelien avulla

Lapin keinon testihenkilö rikkoi Puunkaadossa laavun, otti turhia riskejä liito-oravana ja hätkähti Riistalaukaussimulaattoria. Vaikka tämän testaajan luontosuhde ei olekaan vielä mainittavan huono, ei esimerkiksi kuolettavia laukauksia ole tullut sen kummemmin ajateltua. Söpöjä eläimiä tuntuu sen sijaan loikkivan peleissä ja lastenohjelmissa senkin edestä – yleensä jossain ihan muualla kuin luonnollisessa elinympäristössään.

Simon 4H:n Nuorisopyörä kouluttaa nuoria

Nuorisopyörä-hankkeen tavoitteena on työllistää nuoria ja opettaa heille työelämässä hyödyllisiä taitoja. Nuoria kannustetaan myös yrittäjyyteen. Hanketta hallinnoi Simon 4H-yhdistys, mutta se toimii Simon lisäksi Kemin, Keminmaan ja Tervolan alueilla. Nuorisopyörä...

Pin It on Pinterest